Ідеологічне підґрунтя формування архітектури ратуш в містах Галичини - Рибчинський, О. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Проаналізовано ідеологічне підґрунтя архітектури ратуш у містах Галичини. Визначено, що архітектура ратуш впливала на формування індивіда, соціальної групи та суспільства.