Світоглядний аспект застосування регулярно-геометричної композиції архітектурного середовища - Дида, І. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто проблему існування взаємозв"язку між характером композиції архітектурного середовища і світоглядними пріоритетами в аспекті природного оточення, що переважають у суспільстві. The paper deal with the problem of the existing connection between the kind of the composition of the architectural environment and world outlooks priorities at the aspects of the natural surrounding, which predominates in the society.
Keywords: архітектурне середовище; композиція; природне оточення; світогляд; architectural environment; composition; natural surrounding; world outlook