Автоматичні машини вібраційного оброблення - Боровець, В. М. (Видавництво Державного університету "Львівська політехніка", 2020)
У даній статті описано структуру технологічного процесу вібраційного оброблення деталей. Розглянуті автоматичні вібромашини, які дозволяють розширити технологічні можливості забезпеченням сепарації деталей від робочого середовища безпосередньо в контейнері після завершення основного циклу оброблення.
Keywords: 621.9.048.6