Згинні коливання фермово-решітчастої конструкції начіпної штанги мобільного обприскувача з під’єднаним дірчастим трубопроводом - Вікович, І. А.; Висоцька, Х. А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Розглянуто згинні коливання, консольно закріпленої, кінематично збуреної, фермово-решітчастої конструкції начіпної штанги обприскувача з під’єднаним тупиковим дірчастим трубопроводом.

Considered banding oscillations of consoley closed up, cinematically-exited, ferma-trellised design of a sprayer hanging bar with connected holey deadlock by the pipeline is developed.
Keywords: 534