Комп’ютерне моделювання електричних кіл з багатополюсниками, описаними дискретними математичними моделями - Стахів, П. Г.; Мельник, Б. К.; Троханяк, С. Р. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
У статті запропонований спосіб використання дискретних моделей динамічних багатополюсників під час комп’ютерного моделювання електронних схем з допомогою сучасних САПР. Наведені алгоритми та результати їхньої програмної реалізації.

The article suggests a method to use the discrete mathematic models of dynamic multiports during simulation of electronic circuits using CAD. The algorithms and the results of their program realization are proposed.
Keywords: 621.372