Приміщення короткочасного перебування дітей як функціональна одиниця житлового середовища - Юрчишин, О. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто проблеми, пов’язані із формуванням мережі дитячого дошкільного виховання. Основна увага приділяється створенню приміщень короткочасного перебування дітей в житловому середовищі, котрі доповнюють мережу дитячих дошкільних закладів. The problems of making of children’s preschool organization’s brunches are discovered in this article. The main point is creating living quarters for parents whose children aren’t frequents children’s preschools, as alternate to kindergartens.