Великопанельне житло: реальність і перспективи - Гнесь, І. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
На основі натурного обстеження й анкетного опитування мешканців мешканців проводиться порівняльний аналіз експлуатаційних якостей великопанельних і цегляних житлових будинків різної поверховості, збудованих в 60–80-ті роки ХХ ст. у Львові. Виявлено основні проблеми та недоліки великопанельного житла.