Теоретичні та практичні аспекти застосування інформаційних технологій в економічному аналізі - Паюсова В. В.; Кухаренко І. К. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розглянуто теоретичні та практичні аспекти застосування інформаційних комп’ютерних технологій в практиці бухгалтерського обліку та економічного аналізу. Розглянуто особливості формування інформаційної бази економічного аналізу в умовах підприємств, що надають комунальні послуги, зокрема, на підприємствах з водопостачання та водовідведення. In the article the theoretical and practical aspects of application of informations computers technologies are considered in practice of and economic analysis. The features of forming of informative base of economic analysis are considered in the conditions of enterprises which provide public services, in particular, on enterprises on the water-supply and overflow-pipe.