Забезпечення принципу публічності у прийнятті управлінських рішень в Україні - Медуна, Богдана Любомирівна (Національний університет «Львівська політехніка», 2025)
У дисертації вирішено актуальне наукове завдання щодо обґрунтування необхідності забезпечення принципу публічності у прийнятті управлінських рішень на різних рівнях публічного управління та розроблено рекомендації щодо напрямів удосконалення його застосування в сучасних умовах. The dissertation addresses the topical scientific task of justifying the relevance of ensuring the principle of publicity in managerial decision-making at various levels of public administration and develops recommendations on the ways of improving its application in modern conditions.
Ensuring the principle of publicity in managerial decision-making in Ukraine
Keywords: принцип публічності, сфера публічності, управлінські рішення, цифровізація (діджиталізація), імерсивний підхід, громадська участь, публічне управління, публічно-управлінська діяльність, демократичний розвиток, моніторинг, відкрите врядування, онлайн-сервіси, воєнний стан (військовий конфлікт, війна),publicity principle, publicity sphere, management decisions, digitalisation, immersive approach, public participation, public administration, public administration activity, democratic development, monitoring, open government, online services, martial rule (military conflict, war); 351:005.53(477)