Концептуальні засади логістики складування АПК - Потапова, Н. А.; Качуровський, С. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянутий системний підхід до розроблення концептуальних засад теорії та практики логістичного управління складуванням в АПК. Складування подається як інтегрована складова частина логістичного ланцюга поставок на підставі концептуальних положень логістики. The considered approach of the systems is to development of conceptual principles of theory and practice of logistic management warehousing in AIC. Warehousing is given as component part of logistic chain of deliveries is integrated on the basis of conceptual positions of logistic.
Conceptual foundations of ALC storage logistics
Keywords: склад; матеріальний потік; складування; складська мережа; логістичний елемент; ланцюг поставок; концепція; warehouse; material stream; warehousing; ware–house network; logistic element; chain of deliveries; conception