Комп’ ютерний зір як інформаційна технологія для оцінки якості передачі інформації - Грицик, В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Досліджено інформаційні показники у складних зображеннях під час передавання інформації. In the article are reviewed information factors in complex images at transfer of information.