Синтез двовимірних кодів на основі числових в'язанок - Різник, О.; Балич, Б. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглядається метод дослідження комбінаторних конфігурацій за допомогою цілочислових послідовностей - в’язанок як зручних математичних моделей для синтезу та оптимізації систем з нееквідистантною структурою.

There is method for research of combinatorial configurations is considered using integer sequences - bundles as useful mathematical modelsfor synthesis and optimization of Systems with non-uniform structure.
Keywords: 621.382; 519.101