Синтез оптимального керування багатоканальними системами частотним методом - Кузнєцов, Б. І.; Калногуз, А. Н.; Чаусов, А. О.; Соляник, В. П.; Кузнєцова, Т. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Розглянуто проблему наближеного синтезу багатоканальних динамічних систем з ітеративною структурою частотним методом у просторі каналів. Наведені необхідні умови глобального оптимуму. Наведено приклад оптимальної системи. In this paper the frequency method of optimal control for multichannel systems with iterative structures is given. The example of the control systems is given.