Могила Йоганна Гауснера-сина. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Йоганна Гауснера-сина. Йоганн Гауснер-молодший (1785-14.12.1811). Надгробок — кам'яний циппус (пірамідальний стовп) з інскрипційною таблицею під якою між трьома колонами з іонічними капітелями є барельєфи жінки, яка молиться і жалібниці з урною покритою флером. Циппус увінчаний крилатою кулею. Поле №8.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, надгробок, циппус, іонічна капітель, Йоганн Гауснер-син, поховання, могила.