Суфіксація як продуктивний спосіб творення електроенергетичних термінів - Харчук, Лілія (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
У статті досліджено словотвірну організацію українських електроенергетичних термінів, зокрема термінів, утворених суфіксальним способом. Окреслено основні тенденції суфіксального способу термінотворення, проаналізовано найпродуктивніші моделі суфіксації електроенергетичних термінів. In the article, the word-formative organization of Ukrainian electric power engineering terms, specifically those formed by means of a suffix is explored. Major tendencies of term-formation suffix means are identified, and the most productive models of suffixation of electric power engineering terms are analyzed.
Keywords: українська мова; електроенергетична термінологія; термін; словотвір; морфологічний спосіб термінотворення; суфіксація; словотвірна модель; Ukrainian language; electric power engineering terminology; term; term-formation; morphological term-formation mode; suffixation; term-formation model