Логістична стратегія управління товарорухом - Гринів, Н. Т. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Оцінюються можливості застосування логістики як науки управління матеріальними, фінансовими та інформаційними потоками в діяльності підприємства. Описуються принципи управління комерційною діяльністю із застосуванням методів закупівельної, внутрішньовиробничої та розподільчої логістик. Розглянуто причини низької конкурентоспроможності вітчизняних товарів. The possibilities of logistics as Science of Material, Financial and Information Flows Management are evaluated. The principles of Commercial Activity Management based on the logistic methods of purchasing, production and distribution are explaned. The reasons of the low competitive of ukrainian goods are investigated.
Keywords: 658.7(075)