Ігрові методи побудови адаптивних сіткових областей - Кравець, О. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Запропоновано ігрові методи побудови адаптивних сіткових областей для розв'язування стохастичних крайових задач. The game methods of construction of adaptive grid areas for the decision of stochastic field tasks is offered.