Течія водних розчинів метаупону між неспіввісними циліндрами - Чернюк, В. В.; Піцишин, Б. С.; Малиш, Б. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Описані результати експериментальних досліджень впливу неспіввісності циліндрів, внутрішній з яких обертається у водному розчині метаупону, на значення середнього дотичного напруження на його стінці. In the article the resultes of experimental researches of influence of a non-axiality of two cylindres, from which the internal one is gyrated in metaupon water solution, on the average shearing stress on it’s wall are indicated.