Державне регулювання банкрутства в Україні - Гук, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Проаналізовано основні недоліки державного регулювання банкрутства в Україні на підставі дослідження вітчизняного законодавства, статистики, засад та практики функціонування судової гілки влади, а також практики застосування процедури банкрутства до вітчизняних підприємств. Автором на основі отриманих результатів сформульовані висновки щодо розвитку негативних тенденцій у різних сферах функціонування держави, зокрема і в економічній. In this article was analyzed the main problems of Ukrainian state management of bankruptcy basing on researching of national law, official statistics, principals and practice of functioning of court system and practice of using the procedure of bankruptcy by national corporations. Author formed the main consequences of development of negative tendencies in different spheres of sate life and national economics.
Keywords: банкрутство; державне регулювання банкрутства; статистичний аналіз; регулювання банкрутства; процедура банкрутства підприємства; bankruptcy; state regulation of bankruptcy; statistical analysis; regulation of bankruptcy; procedure of bankruptcy enterprises