Стандарт Scorm: короткий огляд - Гарбич-Мошора, Ольга; Косовська, Ольга; Шілінг, Анна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
У статті висвітлюються поняття стандарту дистанційної освіти та шляхи його розвитку. Обґрун- товується доцільність підвищення ефективності вико- ристання стандарту SCORM у вповадженні дистан- ційного навчання у вищих навчальних закладах.
Keywords: стандарт; дистанційне навчання; освітній контент; клієнт-серверна модель; специфікація