Новітні тернденції розвитку об’ємно-планувальної структури квартири - Урсатій, Х. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
При плануванні квартир у нових житлових будинках усе частіше застосовуються об’ємно-просторові форми, що не є характерними для житлових будинків минулого сторіччя. Необхідна їх оцінка з погляду функціональних, психологічних якостей житлового середовища. There are some elements of protecting designs that are not traditional for apartments which were generated for the last century took place in new apartment houses.