Витрати франчайзера, зумовлені його участю у відносинах франчайзингу - Мирончук, Т. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2005)
Сформульовано основні групи витрат франчайзера, зумовлені його участю у відносинах франчайзингу. Розроблено класифікацію витрат франчайзера, на основі якої запропоновано порядок визначення мінімального розміру франчайзингової винагороди. Main groups of franchisor’s expenses caused by his participation in franchising relations are formulated. Classification of franchisor’s expenses is proposed. Basing on this classification the method of calculation of minimal amount of franchise rewards is proposed.