Клєвцова, М.2018-06-152018-06-152017-02-112017-02-11Клєвцова М. Проблеми забезпечення якості харчової продукції на малопотужному виробництві / М. Клєвцова // Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 11–12 травня 2017 року. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. — С. 86–87. — (Управління якістю у сфері освіти, науки та промисловості).https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/4192886-87ukПроблеми забезпечення якості харчової продукції на малопотужному виробництвіConference Abstract© Національний університет «Львівська політехніка», 2017© М. Клєвцова,20172621.317621.37Klievtsova M. Problemy zabezpechennia yakosti kharchovoi produktsii na malopotuzhnomu vyrobnytstvi / M. Klievtsova // Upravlinnia yakistiu v osviti ta promyslovosti: dosvid, problemy ta perspektyvy : tezy dopovidei III Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati profesora Petra Stoliarchuka, Lviv, 11–12 travnia 2017 roku. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2017. — P. 86–87. — (Upravlinnia yakistiu u sferi osvity, nauky ta promyslovosti).