Розроблення мультимедійної системи з елементами ігрових задач - Кинаш, Ю. Є.; Лозовицька, І. І.; Мищишин, В. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2020)
Для розроблення мультимедійної системи з використанням елементів гейміфікації в навчанні досліджено значення поняття “ігрофікації” та визначено основні елементи, які використовуються для гейміфікації у навчальному процесі. Розроблене програмне рішення для вивчення іноземної мови із елементами гейміфікації покращить навчальний процес початківців.

To develop a multimedia system using elements of gamification in teaching, the meaning of the concept of "gamification" is studied and the main elements used for gamification in the educational process are identified. The developed software solution for learning a foreign language with elements of gamification will improve the learning process of apprentices.
Development of multimedia system with elements of playing tasks
Keywords: гейміфікація; вивчення англійської мови; ігрові елементи; gamification; learning English; game elements; 004.942