The solution of an infinite system of ternary differential equations - Ібрагімов, Г.; Кошаков, Х.; Тургунов, І.; Аліас, І. А.; Ibragimov, G.; Qo'shaqov, H.; Turgunov, I.; Alias, I. A. (Видавництво Львівської політехніки, 2022)
Стаття присвячена нескінченній системі диференціальних рівнянь. Ця система складається з потрійних диференціальних рівнянь, що відповідають 3 × 3 жордановим блокам. Система розглядається в гільбертовому просторі l2. Доведено теорему про існування та єдиність розв’язку системи.

The present paper is devoted to an infinite system of differential equations. This system consists of ternary differential equations corresponding to 3×3 Jordan blocks. The system is considered in the Hilbert space l2. A theorem about the existence and uniqueness of solution of the system is proved.
Розв’язок нескінченної системи потрійних диференціальних рівнянь
Keywords: диференціальне рівняння; нескінченна система; існування та єдиність розв’язку; гільбертовий простір; differential equation; infinite system; existence and uniqueness of solution; Hilbert space