Проблеми становлення системи підготовки спеціалістів військово-оркестрової служби у Збройних силах України - Романовський, Я. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто питання діяльності державного і військового керівництва щодо становлення системи підготовки спеціалістів військово-оркестрової служби в Збройних силах України. In the article the questions of activity of state and military guidance in relation to becoming of the system of preparation of specialists of military-orchestral service of Military forces in Ukraine are considered.