Інформаційно-аналітична система для автоматизації підготовки наукових звітів підрозділів Львівської політехніки - Макар, Володимир; Тушницький, Руслан (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
В роботі розглянуто інформаційно-аналітичну систему автоматизації підготовки наукових звітів підрозділів в Національному університеті “Львівська Політехніка”. Наведено архітектуру системи, її основні функціональні можливості, модель сховища даних, а також технології реалізації системи. In the paper the information-analytical system of scientific reports for units preparing at the National University “Lviv Polytechnic” is considered. The architecture of the system, its major functions, the storage data model and system implementation technology are presented.
Keywords: інформатизація; інформаційно-аналітична система; цифровий університет; система звітності; web-технології; informatization; information-analytical system; a digital university; reporting system; web-technology