Фактори конкурентоспроможності підприємств целюлозно-паперової галузі (на прикладі торгового дому “Жидачівський паперовий комбінат”) - Титаренко, В. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Запропоновано систему факторів формування конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано ці фактори для підприємства целюлозно-паперової промисловості України. Виявлено основні шляхи підвищення конкурентоспроможності цього підприємства. The factor set of formation of competitiveness of firm is offered. Is parsed these factors for firm pulp-paper industry of Ukraine. The main pathes of increase of competitiveness of this firm are detected.