Особливості інвестиційного проектування - Вербицька, Г. Л.; Завербний А. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Уточнено сутність понять „інвестиції” та „інвестиційний проект” на основі проведеного аналізу численних дефініцій вітчизняних та зарубіжних вчених-економістів; систематизовано основні класифікаційні ознаки категорій „інвестиції” та „інвестиційних проект”, що дало змогу визначити основні їх види; розглянуто особливості інвестиційного проектування та формування ефективної інвестиційної політики підприємства в умовах перехідної української економіки. The article specify essence notion “investment” and “investment project” on foundation conduct analysis the number definition native and foreign scientist-economist; systemizing basis classifications groups categories “investment” and “investment project”, what give possibility determine basis their varieties; consider especially investment project and forms effective investment politics enterprise in conditions transitional ukrainian economics.