Кінетика фільтраційного сушіння модифікованого цеоліту - Гузьова, І. О.; Ханик, Я. М.; Атаманюк, В. М.; Креховецький, О. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Проведено комплексне дослідження з кінетики фільтраційного сушіння модифікованого цеоліту. Подані результати досліджень та встановлені розрахункові залежності для прогнозування сушіння в широкому діапазоні зміни параметрів процесу. Is devoted to the theoretical and experimental investigations of the filtration drying of disperse materials (modified zeolites). The experimental results are presented and the computation dependencies for predicting the process kinetics are established.