Нелінійні інтегральні рівняння зі слабкою нелінійністю та обмеженнями на шукану функцію - Ковтун, О. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2000)
We find the condition of existing of the solving for the nonlinear integral equations with the limitations under the searched function. The solving of the given problem is built with the help of the generalized additional problem. Знайдено умови існування розв’язку інтегрального рівняння зі слабкою нелінійністю з додатковими умовами. Використовуючи узагальнену допоміжну задачу, побудовано розв’язок даної задачі.