Оптимізація конструкції прорізної компенсаційної муфти - Новіцький, Я. М.; Ступницький, В. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто питання структурно-параметричної оптимізації нової конструкції пружної компенсаційної муфти, особливостей її експлуатації, переваги і недоліки. Основну увагу приділено питанням дослідження напружено-деформованого стану муфти та її тепловому розрахунку.

In the article the question of structural parameters optimization of a new construction of resilient compensative muff, features of its exploitation, advantages and failing, is considered. Basic attention is spared to optimum correlation of bending and contact tensions and their influence on the thermal state of construction.
Keywords: 621.757