Розробка малогабаритних потужних імпульсних підсилювачів діапазону НВЧ - Семенюк, Анатолій; Смеркло, Любомир; Лозовий, Орест; Юрченко, Леонід; Залізко, Віктор; Грозь, Микола (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглянуто особливості розробки малогабаритних потужних імпульсних підсилювачів НВЧ діапазону. Запропоновано прогресивну технологію виготовлення мікросмужкових плат на основі підкладок із матеріалу ТММ фірми ROGERS. Розроблено структуру побудови потужного підсилювача. Наведені результати експериментальних досліджень. The special features of elaboration of compact high-power impulse amplifier of microwave range are considered. Progressive technology for manufacturing of microband boards on the base of TMM substrates produced by ROGERS is proposed. Arrangement structure of high-power amplifier is elaborated. The results of experimental investigatins are presented.