Техніко-економічний аспект уніфікації архітектурних форм кузовів автобусів - Нємий, С. В.; Niemyi, S. (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Висвітлено особливості техніко-економічного підходу до уніфікації архітектурних форм автобусів, конструктивна концепція яких ґрунтується на типорозмірних рядах, основою яких є інтегральні модулі. Обгрунтовано, що у експлуатаційному аспекті для максимальної уніфікації архітектурних форм міських, міжміських та туристичних автобусів доцільно віддавати перевагу обтічним формам передньої частини їх кузовів, близьким до міжміських аналогів.

The specific features of the technical and economic approach are elucidated to unification buses architectural forms, which constructive concept is based on dimension-type series, which are based on integrated modules. It is proved, that in the operational aspect of unification for maximum architectural forms of urban, intercity and tourist buses, it is advisable to prefer the sleek front of their bodies close to long-distance counterparts.
Technical and economic aspect of the unification of architectural forms of bus body
Keywords: кузов автобуса; уніфікація; інтегральні модулі; bus; unification; integral modules; 629.113.066