Методика експериментального дослідження динаміки шпонкових з’єднань під час періодичного навантаження - Малащенко, В. О.; Стрілець, О. Р.; Стрілець, В. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Описано методику експериментальних досліджень динаміки пружних шпонкових з’єднань під час періодичного навантаження і зроблено відповідні висновки порівняно з жорсткими шпонковими з’єднаннями. Methods of experimental research of the dynamics of resilient spline connections by recurrent load are described and corresponding conclusions are made comparing to hard spline connections.