Червецова, В. Г.Вічко, О. І.Матківська, І. Я.Ткачева, І. В.Платонов, М. ОНовіков, В. П.2013-10-082013-10-082010Застосування природного симбіозу "Тибетський грибок" для виробництва кисломолочного напою / В. Г. Червецова, О. І. Вічко, І. Я. Матківська, І. В. Ткачева, М. О. Платонов, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 160–164. – Бібліографія: 12 назв.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/21139Вивчено окремі фізіолого-біохімічні, культуральні та технологічні характеристики мікробіоти „тибетський грибок” як потенційного промислового продуценту кисломолочного напою.The separate physiology-biochemical, cultural and technological characteristic of the microbiota „tibet fungus” as potential industrial producer of soul-milk drink are studied.uaтибетський грибоккисломолочний напійтехнологічні характеристикиtibet fungussoul-milk drinktechnological characteristicЗастосування природного симбіозу "Тибетський грибок" для виробництва кисломолочного напоюArticle