Гармонічний склад струму й електромагнітного моменту у вентильному реактивному двигуні - Яцун, М. А.; Яцун, А. М.; Селепина, P. O. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Визначений гармонічний склад електричного струму й електромагнітного моменту у вентильному реактивному двигуні. Is determined harmonic composition of electrical current and electromagnetic torque in switched reluctance motor.