Сучасні проблеми землеробства та їхній вплив на збалансоване природокористування - Шувар, А. І.; Фокшей, М. М.; Бучелюк, С. В.; Соколова, О. Г.; Соломійчук, Н. М.; Ілюк, В. Д.; Свинаренко, Я. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Висвітлено сучасні проблеми землеробства та їхній вплив на збалансоване природокористування.