Представлення знань та формування нових - Грицик, В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Досліджено методи побудови нових знань на базі вже наявних фактів у базі знань.

In the article is reviewed methods of construction of new knowledge on the basis of existing.
Keywords: 681.327