Інформаційно-вимірювальна система для визначення маси утфеля, що завантажується в центрифугу - Дудикевич, Валерій; Васілевський, О. М.; Поджаренко, Андрій (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Розглянуто питання визначення маси утфеля під час завантаження в центрифугу. Наведено модель розподілу сил, які прикладені до еластичної муфти та виведено рівняння для обчислення мас.

It is considered a question of definition of weight utfela at its loading in a centrifuge. It is resulted model of distribution of the forces enclosed to elastic muftis and it is received the equations for calculation of weights.

Рассмотрено вопрос определения массы утфеля при загрузке в центрифугу. Приведено модель распределения сил, приложенных к эластичной муфте и получено уравнения для вычисления масс.
Keywords: 531.751; 621.372