Національні тенденції в автомобілевій термінології на зламі віків - Нікуліна, Неля (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
У науковій статті проаналізовано лексику автомобілебудування, що використовувалася авторами науково-технічної літератури протягом останнього десятиліття. Матеріал дослідження дозволяє констатувати, що українська автомобілева термінологія відзначалася і відзначається неунормованістю, строкатістю і потребує впорядкування.

The author of the scientific article makes an analysis of automobile industry and motor repair terminology, that was used by the writers of scientific and technical literature for last ten years. The research material allows to state, that Ukrainian terminology of automobile industry was marked by non-normalization and diversity.