Інтелектуальна підсистема функціонування інтернет-системи страхування автотранспорту - Іванюра, Я. Б.; Чирун, Л. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Описано процеси функціонування та архітектуру інтелектуальної підсистеми функціонування інтернет-системи страхування автотранспорту. In given article processes of functioning and architecture of an intellectual subsystem of functioning of Internet system of insurance of motor transport are described.
Keywords: страхування; інтернет-система; умови страхування; процеси інтернет-страхування; страховий тариф; insurance; internet system; conditions of insurance; processes online insurance; insurance rate