Понятійний апарат економіки інвестицій в Україні - Просович, О. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Дано характеристику основним поняттям, які пов’язані з проведенням інвестиційної діяльності та використовуються у вітчизняній практиці. Запропоновано класифікацію інвестицій за певними ознаками. The basic conceptions whfch аге соnnected with the accomplishment оf investment activiti and used in domestic practice are characterised. The classification of investment is proposed by certain signs.