Алгоритм побудови графіка руху поїздів - Притула, М.; Шпакович, Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто питання розвитку теорії і практики побудови графіків руху поїздів. Розраховано основні елементи графіка та результати апробації розроблених алгоритмів побудови графіків руху на реальних даних.
The work is devoted to the questions of development of theory and practice of train schedule building. The calculation of basic schedule elements and approbation’s results of the developed algorithms are offered in the work.