Інформаційне забезпечення працівників районного архіву з організації зберігання документів - Мельник, Надія; Марковець, Олександр (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
This paper presents information support of regional archive and document storage. Essence informational archives.
Keywords: запит; архівні документи; довідково-інформаційний фонд; служба науково-технічної інформації; інформатизація