Давній надгробок (пом.1806). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1985)
На світлині — надгробна плита з барельєфом черепа і кісток та частиною інскрипції про покійного. Станом на 1987рік плита пошкоджена часом.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, давні поховання, могила, надгробок, барельєф черепа і кісток.