Комп’ютерне тестування як інноваційний засіб вимірювання знань англійської мови - Захарчук, Мар’яна; Васьків, Роман (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Розглянуто питання підвищення ефективності вимірювання знань англійської мови у слухачів мовних курсів за допомогою залучення комп’ютерного тестування. Досліджено теоретичні та методичні аспекти комп’ютерного тестування. Обґрунтовано зміст і форму комп’ютерного вимірювання знань та описано алгоритм його застосування. Описано аналітичне дослідження щодо кількості осіб, які пройшли тест та були зараховані на навчання, а також проаналізовано точність тестування. The article considers the question of enhancing the efficacy of English language measurement in the students of language courses by bringing computer testing. The authors have investigated theoretical and methodological aspects of computer testing. They have grounded content and form of computer measurement of the knowledge of English and the algorithm of its application has been described. The authors have depicted the analytical study of the number of individuals who passed the test and were enrolled for the course and also they have analyzed the accuracy of testing.
Computer testing as innovative tool of measuring knowledge of english
Keywords: післядипломна освіта; додаткова освіта; ефективність; комп’ютерне тестування; курси іноземних мов; postgraduate education; additional education; efficiency; computer testing; foreign language courses