Аналіз і формалізація технологічних процесів - Зінько, Р. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проаналізовано і формалізовано технологічні процеси на основі не тільки економічних,а і виробничих чинників. Серед чинників,що визначають рівень технологічного процесу, важливим є алгоритмічні ресурси або рівень технології. Рівень технології визначається способами виробництва, і його найвижчу ефективність забезпечує потокове виробництво з використанням автоматичних ліній модульного типу. It is conducted analysis and formalization of technological processes on the basis of not only economic factors but also production. Among factors which determine the level of technological process there are important algorithmic resources or level of technology. The level of technology is determined by the methods of production and his greatest efficiency is provided by a flow production with use of automatic transfer lines of module type.