Особливості автоматизації управління проектами за допомогою спеціалізованих програмних продуктів - Лаврентьєва, Л. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Узагальнено критерії вибору систем з управління проектами, вимоги користувачів до програмного забезпечення залежно від рівня управління, що наведено в статті, дають змогу обґрунтованіше визначати напрямки удосконалення автоматизації управління проектами; наведена класифікація сучасних програмних продуктів надає можливість визначити їхні переваги та недоліки для управління проектами на окремому підприємстві.

The generalized criteria of the projects management systems choice, users requirements to the software depending on the management level which are brought in the article, allow is more proved to define directions of projects management automation process improvement; the presented classification of modern software products gives an opportunity to determine their advantages and disadvantages to management of projects at the separate enterprise.
Keywords: рівень управління; інтерфейс; адміністрування даних; механізм планування; ресурси проекту; автоматизація; програмний продукт; a management level; the interface; administration of data; the mechanism of planning; resources of the project; automation; software product; 519.68