Сучасні критерії та показники оцінювання якості роботи бібліотеки - Солоіденко, Галина Іванівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглядаються проблеми оцінювання ефективності бібліотечної діяльності. Наводиться досвід роботи зарубіжних бібліотек пов’язаний з підготовкою нової редакції міжнародного стандарту. The problems of evaluating the effectiveness of library activities are considered. The experience of foreign libraries associated with new drafting by international standard is produced.
Keywords: якість; ефективність; бібліотечна діяльність; зарубіжні бібліотеки; quality; efficiency; library activities; foreign libraries